Vianoce, najkrajšie obdobie v roku. Aj v tomto duchu sa nieslo kongresové podujatie, ktoré si pre nás pripravili naši piataci. Cieľom podujatia bolo priblíženie tradičných Vianoc, ich symboly s porovnaním s modernou gastronómiou.
„Pripravili sme si dve slávnostné tabule. Jednu tradičnú a druhú modernú. Naše kongresové podujatie sme ozvláštnili praktickými ukážkami. Ako prvý bol Martin, ktorý dokončoval pstruha pečeného na masle, s blanšírovaným kalerábom a šošovicou. Druhá v poradí bola Miriam, ktorá pripravovala brownies s pomarančovou omáčkou. A ako posledná som bola ja a pripravila som nápoj Vianočné brusnicové Mojito” priblížila nám priebeh Katka.
Čo poviete? Aj vy ste sa opäť preniesli v čase a pri pohľade na fotky cítili vôňu ihličia a medu ?
M.S.